Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

In de loop van de tijd kunnen er allerlei gebreken ontstaan aan ramen, deuren, kozijnen en overige geveltimmerwerk van een woning.

Dat schilderen daarom ook meer is dan alleen een nieuwe verflaag aanbrengen, blijkt altijd weer wanneer wij tijdens buitenwerkzaamheden stuit op rotte kozijnen of lekke ramen tegenkomen. Schilderen is ook onderhoud plegen en dat doen wij dan ook met een mooi en duurzaam eindresultaat.

Wij bieden u dus de totaaloplossingen aan. Deze gecombineerde dienstverlening is niet alleen uiterst efficiƫnt, maar meestal ook kostenbesparend.

Voordeel van deze service is dat wij tijdens de uitvoering van het schilderwerk snel ramen, kozijnen en andere ontdekte gebreken kunnen vervangen of repareren. Dit is niet het enige wat wij doen. In samenwerking met een aantal betrouwbare partners voeren wij ook loodgieters-, installatie-, stuc- en glas werkzaamheden uit.
Dit alles gaat uiteraard eerst in overleg met u.

Ik bied u dus de totaaloplossing aan. Deze gecombineerde dienstverlening is niet alleen uiterst efficiƫnt maar ook kostenbesparend.